Beoordelingen van Ribs Deluxe Hoofddorp

Recente recensies van Ribs Deluxe Hoofddorp

5 sterren na 17 reviews

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ribs. Goed gaar. Redelijk aan de prijs.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Correcte aflevering en fantastische ribs!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was keurig op tijd klaar voor afhalen. En de geur onderweg naar huis was al veelbelovend en ja hoor. Wow wow! Gewoon heerlijk lekkere ribs en kip. Je proeft dat het kwaliteit is. Top jongens!! Tot snel 😎😎

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een toppers! Afgelopen keer helaas niet zo’n goeie ervaring gehad, maar wat is het dit keer goed gemaakt zeg! Alles was heerlijk en zelfs extra saus! Helemaal perfect.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorger super vriendelijk. Helaas miste in de salade de mais maar dat kan een keer gebeuren. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed Maar geen brood bij de saté Volgens mijn staat er bij dat je er brood bij krijgt Dat was wel een beetje jammer

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer smullen. Zowel het vlees als de groente waren prima. De geur van het geheel is fantastisch. De bezorging was snel, de bezorger vriendelijk en zorgvuldig.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas de patat vergeten en ook niet echt goed warm

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en het was heerlijk ! In eerdere reviews had ik al gelezen dat de saus die je kiest bij de spareribs eigenlijk de marinade is dat was wel handig om te weten Wij hadden de pikante en de knoflookolie allebei heerlijk Het vlees was Supermals en heeft echt zo een gegrilde bbq smaak En ondanks dat we op vrijdag bestelde was het eten er binnen een half uur Wij gaan zeker vaker bestellen

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekker. Helaas was deze laatste keer het vlees niet zo mals en goed loskomend van het bot als normaal. Volgende keer beter, saus zoet is een aanrader!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle service door wind en weer en altijd super lekkere spareribs.:)

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte ervaring dit keer. Chickentenders van mijn dochtertje zagen en proefte verbrand. Zij had ook geen appelmoes gekregen. En mijn spareribs saus was niet echt saus.... normaliter wel beter gewend. Jammer...

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten is heerlijk en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service was top! De opmerkingen die wij hadden doorgegeven waren goed ontvangen. Eten was lekker. Alleen de hoeveelheid patat en saus voor de ribs was veel minder dan verwacht. Voor de rest heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer gegeten, zoals gewoonlijk